Tiwelle Elensar

Dalmatiers met karakter


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/tiwele/domains/tiwele-elensar.nl/public_html/templates/tiwele/functions.php on line 188

In herinnering

Lance

Helaas is Lance overleden op 30 november 2017 we missen hem nog elke dag!

Lance was de reu in onze roedel, doordat zijn karakter niet aan onze eisen voldeed hebben wij besloten niet met hem te fokken. Maar daardoor heeft hij het niet minder druk met alle meiden om hem heen, die hem altijd weten te vinden voor een spelletje met een touw of gewoon om even lekker te rennen.

Normaal op de foto was voor hem best wel een opgaaf!

 

Arthur 1997-2009

Arthur hadden wij uit het DIN fonds, een hond die niet altijd even veel geluk heeft gekend in zijn leven. Dat stond in de beschrijving. Arthur kwam bij ons toen hij zeven jaar was. We hebben nog een geweldige tijd samen met onze andere dalmaten met hem gehad , Hij paste perfect in de roedel. Al snel nam hij de taak op zich om Lance op te voeden. Lance heeft winden laten, slapen, en onschuldig kijken van `ome` Arthur geleerd . Hij was een goede leermeester. We missen hem, en krijgen nog altijd een lach op ons gezicht als we aan 'opa' (zoals hij op het eind genoemd werd) denken.